MIÉRT CSERÉLNÉD LE, HA ÁT IS ALAKÍTHATOD ?! HASZNÁLD A KÉPZELETED!
650 FÉLE SZÍN ÉS TEXTÚRA ÁLL RENDELKEZÉSEDRE! RAJTAD MÚLIK!

CoverSTYL_kasírozás_vinyl.jpg

VÁLLALJUK A TELJESKÖRŐ KIVITELEZÉST LÁTVÁNYTERVEZÉSSSEL EGYÜTT!

Ha nincs idő sem pénz teljes felújításra viszont merőben új látványra van szükség!

Miért Pont COVERSTYL?

 

AZ ELŐNYÖK

 

Bútorcsere helyett miért nem frissít?

 

Ragasztófólia megoldásunkkal számos előnyt élvezhet, többek között:

 

· Gyors és egyszerű frissítés, buborékmentes rendereléssel, hő- és nedvességállósággal

 

· Alacsony költségű! 50 és 70% között olcsóbb, mint a hagyományos felújítás

 

· Egyedi minőség, anyagban és eredményben

 

· 10 év garancia a repedések, sárgulások és rétegek eltávolítására

 

· Vállaljuk belsőépítészeti munkák felmérését tervezését kivitelezést!

 

A CoverStyl' segítségével minden felület lehetőséggé válik.

 

Gondoljon bele, hány potenciális projektet vonhatna be az ügyfelek számára. Az építészektől az ingatlantulajdonosokig, a belsőépítészekig és még sok másig. A költségmegtakarítás és az esztétika kombinációja A CoverStyl.

Fa minták

Ihletet merített a természet. 

 

Számos fafaj által ihletett Wood kínálatunk felfedi szobáinak varázsát, természetes kapcsolatot biztosítva számukra. „Svájci faház” vagy kanadai stílusú belsővel álmodik?

Tölgy, bükk, tölgyfa ... Stratégiai helyekre, például asztalra vagy gardrób ajtajára helyezve csak az erdő illatára és a madárdalra van szüksége, hogy az erdő közepére repítse a hangulat.

coverstyl_előtte_utána_konyha.jpg
wood_500_500_1.webp

Teljes színek

Kombinálja az érzelmeket és az élvezetet!

Nézze meg az életet színesen az egyszínű színválasztékunkkal! Minden szín egyedi hangulatot teremt.

Akár „pop”, akár józan, a falakat és a bútorokat szépítik.

Mire vársz?

Adja meg hálószobáinak vagy társalgóinak saját egyedi személyiségüket! Hozzáadhat egy kis színt minden szobájához, hogy eredeti módon életre keltse őket: olyan kulcsfontosságú funkciókkal, mint az ajtó vagy a szék!

solid-colour_500_500_1.webp

Márvány

Időtlen elegancia

 

A márvány sorozatunk szuper-realisztikus szemcsézettségének köszönhetően elegánsan illeszkedik minden felújításához. Sötét, szürke vagy fehér, matt vagy hamu ... Kicsi érintésekben vagy átfogó megjelenésben luxus bélyegével kényeztetik a felújításokat. Képzeljen el egy matt fehér munkafelületet vagy egy fürdőszobát hamuszürke fröccsenéssel ... Fedezze fel azokat a pazar modelleket, amelyek lenyűgöző dekoratív frissítést kölcsönöznek létesítményének.

TERMÉSZETES KŐ

 

A melegség és a kényelem a kulcsszó.

A „New-York apartman” szürke kő megjelenéstől a csiszolt betonig a természetes kő választékunk megfelel az Ön divatos dekoratív vágyainak. A padlótól a falakig sokféle színtónust ragadhat meg, hogy az összes szobáját fel tudja dobni.

Mi a varázsa a „természetes kő” megjelenésnek egy szobában? Apró, ellenőrzött hiányosságok benyomása ... Valami, ami javítja felújítási projektjeit, és falainak friss, modern megjelenést kölcsönöz!

natural-stone_500_500_1.webp

FÉM

 

Ipari dekoráció a csúcson Akár rozsdás, akár alumínium hatású, az anyagok és a domborművek a Fémes paletta nagy jellemzője.

Adj belső térnek ezüstös vagy arany érzetet.

Ipari megjelenésre vágyik? Ideális lesz a fémlemez vagy a szénszálas hatás.

Belső tér modernizálása: a szekrények és a széklábak takarásával könnyedén hozzon létre tetőtéri légkört. Dekorációjában a metál effektus biztonságos fogadás, ha ízlésesen alkalmazzák ....

metallic_500_500_1.webp

SZÖVET

 

Öltöztesse be a bútorait!

Szövet kínálatunkban egyedi anyagok és színek várnak rád. Ideális egy modern, de strukturálatlan megjelenés létrehozásához! Vonzza a tekintetet és keverje át az érzelmeket egy hálószobában vagy egy ebédlőben a sorozat nagyon sok modelljének hipnotikus textúrájának köszönhetően. A divathoz hasonlóan a textil is jó ízlés és alakformálás kérdése. Ne táncoljon, és kezdje el bemutatni az egyedi és elegáns stílust: a sajátját.

fabric_500_500_1.webp

CSILLÁM

 

Annak a módja, hogy szikrázzon az életébe ... Diszkó ihlette belső teret keres? Csillogó eredetiségű? Válassza a Glitter termékcsaládot, valamint annak egyedi csillogó és fényes megjelenését! Függetlenül attól, hogy színesek-e, szobái csillogni és káprázni fognak, ha megfelelő világítást biztosítanak. A hangos helyiségekben, hangulatos helyiségekben, például egy társalgóban, egy hálószobában vagy egy ebédlőben, a Glitter termékcsalád termékei páratlan varázst és szikrát adnak. Tudsz ellenállni egy igazán ragyogó dekor inspirációnak?

glitter_500_500_1.webp

PUHA ÉRINTÉS

 

A szelíd vizuális effektek és a luxus érintés.

A Soft Touch építészeti filmünk egy prémium termék, amely megkülönböztetett speciális felülettel rendelkezik, textúrájú felülettel, kiemelkedő szennyeződéssel és karcállósággal. A szelíd vizuális effektek és a fényűző érintés tovább javítják a tér osztályát.

soft-touch_500_500_1.webp

BŐR

 

Finom, kifinomult, hatékony.

A bőr kifinomultsága és gazdagsága minden formájában.

A Leather termékcsalád segítségével dekorációja elbűvölő „állat” hatást kelt, amely szenzációt okoz anélkül, hogy állatokat károsítana. A különböző textúrák lehetővé teszik, hogy nagyon sajátos hangulatot teremtsen a felújítási projektjeinél kezelni kívánt területeken. Szeretne egy kis osztályt adni a létesítményéhez? Ezután tegye ezeket az érzéki, szenzációt keltő színeket a társalgókba vagy a bútorokra, például széktámlákra vagy szekrényajtókra.

leather_500_500_1.webp
ajtó_ujra_fóliázás
press to zoom
pult_butor_fóliázás
press to zoom
fal_fóliázás_coverstyl
press to zoom
hotel_ajtó_felujítás
press to zoom
Coverstyle_oltozo_dekoralas
press to zoom
Coverstyl_részlet_dekoráció
press to zoom
coverstyl_bútor_pult_dekoráció
press to zoom
Coverstyl_arany_fal
press to zoom
COverstyle_lift_renovalas
press to zoom
1/2