Full Dip: folyékony gumi, ami könnyen felvihető, és könnyen eltávolítható.

Egyedivé tesz, dekorál és védelmet biztosít.

GSXR_fulldip_pink.png

VÁLLALJUK A TELJESKÖRŐ KIVITELEZÉST LÁTVÁNYTERVEZÉSSSEL EGYÜTT!

Ismerje meg az elasztikus gumi festékek előnyét! Nem mindenre jó... de van amire ez a jó megoldás !

A Full Dip egy elasztikus folyékony gumi anyag, hasonlatos a hagyományos gumi-festékekhez. Teljesen visszafordítható és nyom nélkül könnyen eltávolítható, egyszerűen le kell tépni.

A kifejezetten gépjárművek számára kialakított Full Dip egy innovatív termék, amelyet teljes mértékben Spanyolországban fejlesztettek ki a legszigorúbb minőségi és hatékonysági elvárások elérése érdekében. Olyan rendszerekkel tesztelték, amelyek a legtipikusabb sérüléseket szimulálják, mint karcolások, a sebesség okozta behatások, kőfelverődések, horzsolás, nedvesség és UV sugárzás.
 

Nem károsítja az eredeti felületet, amire felviszik, és alkalmazható gumiabroncsokon, járművek beltéri műanyagai kijavítására, járművek színének megváltoztatására…
Különböző formátumban elérhető színek széles skáláját kínáljuk, amelyek a legkülönbözőbb igényeket is ki tudják elégíteni: a Spray 400ml és a 4L kiszerelés azonnal használható, nem igényel további hígítást.

 

A Full Dip katalógus termékskálájában szerepelnek pl. a Dip matt, Neon, Militari, Metallic, Gyöngyház és a Fényesítő. Azonban ha erősebb ragyogású megoldást keres, alkalmazza az exkluzív Extra Gloss Reforcert ( Extra fényesítőt ). Az egyik újdonság az új fluoreszkáló Glow in the Dark, amely nappal hagyományos színű, sötétben azonban különleges látványt nyújt.

Elérhető színek listája :

CARTA-COLORES-SOLIDOS-METALIZADOS-4L-FUL
Chameleon_paint_colour_list.jpg
EN-CARTA-COLORES-CANDY-FULLDIP-WEB-2020-